CORSA > MIAWA

Això és el que busques.

Miawa.

Amortitzat en 3 anys.

Busques un sistema d’osmosi inversa d’alta qualitat per filtrar l’aigua de l’aixeta. El tenim. Es diu Miawa, un equip top a un preu molt competitiu que et durarà diverses dècades. No hauràs de tornar a beure aigua d’aixeta ni a comprar aigua embotellada mai més a-la-vida.

No buscaves això?

contacte

Amplia’n la informació.

Et donem més detalls del producte

per telèfon o correu electrònic?

Gràcies pel teu
interès, en breu
ens posarem
en contacte
amb tu :)

Ja s'ha fet una petició des d'aquest e-mail :)
T'atendrem l’abans possible. Gràcies per la teva paciència!

Aclariments
sobre l’Osmosi.

 • Què és un filtre d’aigua?

  Un filtre d’aigua és qualsevol cosa, de qualsevol mida i amb qualsevol tecnologia, que frena substàncies que no volem que estiguin a l’aigua.

 • Quants tipus de filtres d’aigua hi ha?

  Molts. Però ni tots filtren les mateixes partícules, ni amb la mateixa seguretat, ni aporten a l’aigua el que el teu cos necessita.

  • Carbó activat. Efectiu per eliminar el clor, responsable de la pudor i del mal gust. Poc més. És tan senzill com econòmic. Però si no portes un bon control de la neteja i el manteniment, millor beu de l’aixeta.
  • Osmosi inversa. Inclou, entre altres coses, carbó activat. És efectiu per eliminar AB-SO-LU-TA-MENT tot el que no sigui H2O de l’aigua. Sempre inclouen postfiltres que aporten a l’aigua filtrada els minerals que el nostre cos necessita.
 • Totes les osmosis són iguals?

  No, i ara.
  No totes les membranes filtren igual.
  No totes les osmosis aporten a l’aigua el mateix tipus de minerals ni en la mateixa quantitat.
  No totes desinfecten l’aigua.
  No totes tenen els mateixos sistemes de seguretat.
  No totes duren el mateix.
  Etcètera, etcètera, etcètera.

 • Quants tipus d’osmosi hi ha?

  • Osmosi no pressuritzada. L’aigua filtrada es diposita en un tanc al qual es pot accedir. Són els equips més ràpids, moderns, segurs i, per tant, de més qualitat.
  • Osmosi pressuritzada. L’aigua filtrada es diposita en un tanc hermèticament tancat, i és dels menys segurs i dels que rebutgen més aigua per cada litre d’aigua filtrada.
  • Osmosi directa. Com que no té tanc, l’aigua filtrada surt directament per l’aixeta. Són més lents i cars de mantenir a causa de la curta vida dels recanvis.
 • Quin manteniment necessita un sistema d’osmosi?

  Perquè l’aigua sigui perfecta, 1 vegada a l’any. Si compres els recanvis, ho pots fer tu, és senzill. També pots contractar un servei de manteniment que, per 186 € a l’any, no t’hauràs de preocupar de res.

 • Els nostres productes contaminen?

  No, d’això es tracta. Els nostres sistemes d’osmosi, descalcificació i ozonització estan pensats per eliminar el consum diari de plàstics, detergents i químics que sí que embruten i contaminen el medi ambient.

  A més, la majoria de cartutxos es poden reciclar al contenidor groc (plàstic).