logo

La nova sorpresa

en neteja i desinfecció

Salut i benestar

per a tota la família

La comoditat

no té preu

Et portem a casa

l'última tecnologia

Grupo Corsa > Particular

Vols col·laborar amb nosaltres?
Contacta'ns i converteix-te en un agent comercial de Grupo Corsa.
Contactar
Tens algun dubte?

Truca'ns al 900 906 500

Deixa’ns les teves dades i ben aviat ens posarem en contacte amb tu per ampliar-te’n la informació.

Grupo Corsa és un referent mundial en equips de tractament d’aigua per a l’ús domèstic. En aquesta divisió tenim una gamma competitiva de solucions per a la llar, així com un servei de fabricació, instal·lació i manteniment a l’altura dels nostres productes.

Osmosi

Osmotic és el sistema d’osmosi inversa d’alta tecnologia que et farà la vida més fàcil, saludable, i amb el que reduiràs quantitat d’envasos plàstics a casa teva.

Osmosi

Ozó

Oh!Zono és l'ozonitzador per a la llar amb el que dir adéu a tots els productes de neteja i desinfectants de casa teva. L'únic producte que elimina per complet virus, bacteris i altres paràsits, gràcies al poder de l'oxigen actiu.
Ozó

Descalcificació

Augmentar la vida útil dels electrodomèstics i aconseguir una pell i uns cabells més suaus i brillants és possible amb Olympia Neo, el sistema de descalcificació que elimina la calç i el clor de l’aigua de tota la llar.

Descalcificació

Fontanilla

La solució més còmoda i funcional per eliminar el clor i millorar el gust i l’olor de l’aigua de la llar. Amb Fontanilla podràs tenir aigua de qualitat excel·lent a qualsevol part, sense necessitat de cap instal·lació.

Fontanilla