logo

Grupo Corsa > El grup

El grup

Des del 1974, a Grupo Corsa ens dediquem al tractament d’aigua en l’àmbit domèstic i industrial. Des del primer dia, hem apostat per oferir productes de primera qualitat i amb l’última tecnologia. Per a això, disposem de fabricació pròpia i d’un departament d’R+D, pilars essencials de la nostra qualitat i innovació.

Disposem d’un servei integral d’assessoria, instal·lació i manteniment per garantir l’excel·lència a tots i cadascun dels nostres clients.

Presència en més

de 60 països

Únics al mercat amb

fabricació pròpia

HISTÒRIA

La història de Grupo Corsa està marcada per la innovació: des que va aparèixer al mercat amb el nou filtre Fontanilla als anys setanta, fins a l’última tecnologia en tractaments d’aigua amb Osmotic. Grupo Corsa inicia l’activitat el 1974 amb l’obertura de la seva primera fàbrica. Un any més tard comercialitza i distribueix el filtre Fontanilla, i es converteix en un cas d’èxit en vendes ja que supera el milió d’unitats venudes.

El 1976, Grupo Corsa comença a acumular prestigi i reconeixement en fires estatals i internacionals del sector. Després d’anys d’esforç i inversió en R+D, el 1991 llança el primer equip d’osmosi inversa domèstic, l’Osmotic Silver. A partir del 2003 s’inicia amb projectes industrials i crea la primera planta dessalinitzadora i, el 2013, la primera planta d’osmosi inversa alimentada per energia solar.

MISSIÓ

La nostra missió no és cap altra que la de millorar la qualitat de vida de les persones. Aquest és l’objectiu que, dia a dia, busquem tots els treballadors que formem part del grup.

Per fer-ho, creiem que és imprescindible mantenir la il·lusió del primer dia, l’empatia amb els nostres clients i la versatilitat per adaptar-nos als nous temps.

Membre de:

Certificacions:

Certificamos nuestros productos según norma UNE 149101:2015