logo

Grupo Corsa > Distribució > Grans detallistes

Grans detallistes

Sorprèn el teu consumidor amb propostes innovadores, atractives i d’una alta fiabilitat. No importa el seu perfil, disposem del producte que s’ajusta més bé a les seves necessitats.

Descobreix el disseny

que ven sol

Descarregar catàleg

Filtres i filtració

Àmplia gamma de solucions de condicionament d’aigua de tipus domèstic, semiindustrial i industrial.

Filtres i filtració

Osmosi i purificació

Disposem de tota mena d’equips domèstics, semiindustrials i industrials fabricats a mida i per a múltiples usos finals.

Osmosi i purificació

Hidrogenació

Des d’equips domèstics instal·lats directament a la xarxa per hidrogenar l’aigua prèviament tractada a còmodes ampolles portàtils que actuen simplement prement un botó.

Hidrogenació

Descalcificació

Múltiples solucions d’alt rendiment i baix consum en equips de descalcificació domèstica, semiindustrial i industrial, per a cabals des de 0,9 a 100 m³/hora.

Descalcificació

Vàlvules Keramis

Àmplia selecció de vàlvules manuals i automàtiques amb discos ceràmics reforçats per evitar-ne el desgast i per a cabals de fins a 50 m³/hora.

Vàlvules Keramis

Fonts i dispensadors

Els nostres equips de subministrament d’aigua de qualitat per a hoteleria i col·lectius s’adapten a totes les necessitats i són perfectes per a la reducció d’aigua envasada i el seu emmagatzematge.

Fonts i dispensadors

Desinfecció UV

Desinfecció completa i immediata per llum ultraviolada, garantint l’eliminació de bacteris sense alterar l’aigua mitjançant químics, olors ni sabors.

Desinfecció UV

Dosificació i mesurament

Àmplia gamma d’equips dosificadors i de mesurament adaptats a cada client per a un control exhaustiu de la qualitat de l’aigua.

Dosificació i mesurament

Ampolles i dipòsits

Múltiples contenidors per a l’emmagatzematge des de productes químics a alimentaris, de completa fiabilitat i per a aplicacions en descalcificació, filtració o llits bescanviadors d’ions.

Ampolles i dipòsits

Productes químics

També oferim infinitat de productes específics per al tractament d’aigües, que inclouen des de la higienització de resines fins a la neteja de membranes, així com tractaments per a la reducció de clor o la remineralització.

Productes químics
Descarregar catàleg